top of page

Συνεργασία μεταπτυχιακού ΜΒΑ Παν. Κύπρου & Capacitor Partners


Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και της Capacitor Partners.

Το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου και η εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών Capacitor Partners υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για υλοποίηση δράσεων εμπλουτισμού των εκπαιδευτικών ευκαιριών για φοιτητές/τριες του προγράμματος, ειδικά σε θέματα προώθησης καινοτομιών και επιχειρηματικότητας.


Εμπειρογνώμονες της εταιρείας Capacitor Partners και συνεργάτες τους θα μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση σε ομάδες τελειόφοιτων φοιτητών, για παράδειγμα, στην εκπόνηση εφαρμοσμένων επιχειρηματικών (διπλωματικών) μελετών ή συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, στη δικτύωση τους με νέους επιχειρηματίες, κλπ. Τα δύο μέρη συμφώνησαν επίσης να συνεργάζονται σε διοργανώσεις δημόσιων εκδηλώσεων και συζητήσεων σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος ως προσφορά προς το ευρύτερο κοινό. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Καθηγητής Ηρακλής Βλαδιμήρου, Συν-Διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ και ο κος Μιχάλης Τυρίμος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners.



bottom of page