top of page

Νέα συνεργασία για την Capacitor Partners με την Πετρολίνα


Στα πλαίσια της ανάπτυξης της εφαρμογής MyPetrolina, του νέου προγράμματος επιβράβευσης της Πετρολίνα σε ψηφιακή μορφή, η συμβουλευτική εταιρεία Capacitor Partners που ειδικεύεται σε θέματα καινοτομίας, τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού συνέβαλε στην ανάπτυξη και υλοποίηση του έργου.


Η Capacitor Partners, με πλεονέκτημα την εμπειρία που έχει σε θέματα που αφορούν τη τεχνολογική στρατηγική και τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, προσφέρει υπηρεσίες αναδιάρθρωσής διαδικασιών (operations restructuring and management), χάραξης επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής και ανάπτυξης τεχνολογικών προϊόντων (management and coordination of digital products).


Κορυφαίες εταιρείες από την Κύπρο και το εξωτερικό έχουν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Capacitor Partners για την επιχειρηματική τους στρατηγική καθώς επίσης και για την ανάπτυξη των ψηφιακών τους προϊόντων.

Ο Μιχάλης Τυρίμος, διευθύνων σύμβουλος της Capacitor Partners, δήλωσε για την συνεργασία της εταιρείας του με την Petrolina (Holdings) Public Ltd: «Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με την Πετρολίνα. Η ψηφιακή εφαρμογή MyPetrolina δημιουργήθηκε με στόχο να είναι εύκολη στη χρήση και να παρέχει πολλαπλά προνόμια στους πελάτες της Πετρολίνα.»


Ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς, η Πετρολίνα δημιούργησε τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyPetrolina με σκοπό να επιβραβεύει του πιστούς της πελάτες ανταμείβοντας τις συναλλαγές που γίνονται σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Με το MyPetrolina, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να συλλέξει βαθμούς και να τους εξαργυρώσει με επώνυμα προϊόντα, να επωφεληθεί τις αποκλειστικές προσφορές, να διεκδικήσει πλούσια δώρα και να βρείτε πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip Eni.


Εκ μέρους της Πετρολίνα, η κυρία Γεωργία Λευκαρίτη, εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε «Σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη, ψηφιακή εποχή, η Πετρολίνα, αφοσιωμένη στην καινοτομία και εξέλιξη, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη διαδικασία της εξέλιξής μας, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό παράγοντα για την προσαρμοστικότητα και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξή της εταιρείας μας.»


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 7000 3736 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.capacitorpartners.com.

bottom of page