top of page

Με στήριξη από Capacitor Partners το Cyprus Forum


Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων (policymaking) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό.

Η συμβουλευτική εταιρεία Capacitor Partners θα είναι ένας από τους υποστηρικτές του φετινού Cyprus Forum το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και μέσω παράλληλης ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης. Το Cyprus Forum διοργανώνεται από το Oxygono σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων (policymaking) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό.

Όπως και πέρυσι, στο φετινό Cyprus Forum, πολίτες ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, οργανισμοί και επιχειρήσεις, αξιωματούχοι και πολιτικοί που ευνοούν την προώθηση μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Capacitor Partners, κος Μιχάλης Τυρίμος δήλωσε: “Η χώρα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο στην οποία οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ποτέ. Στο εθνικό θέμα, στην δημόσια υγεία, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και όχι μόνο. Το Cyprus Forum ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και γνωριμιών με το μέλλον της Κύπρου στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων. Είναι ένα συνέδριο που προωθεί τον πολύπλευρο τρόπο σκέψης και τις συνέργειες. Η Capacitor Partners προτρέπει και στηρίζει έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες”.

bottom of page